Барбарон БГ използва "бисквитки", за да подобри Вашето пазаруване. Натискайки "Съгласен съм" или използване на уебсайта по-нататък, Вие се съгласявате с използването на "бисквитките". - Научи повече - Съгласен съм

Пуф Круша Мишелин

Изключителен дизайнерски Пуф модел Круша, изработен от малки парчета мебелна дамаска, специално подбрани в топли и меки цветове.
Произвеждаме по не повече от 5 броя годишно и всеки брой е уникален сам по себе си, със собствен дизайн и разпределение на парчетата и цветовете.

Барбарон тип "Круша" е с крушовидна форма, изключително удобен и има ясно изразена облегалка за главата. Запълнен е на 80 % от целия си обем с меки подвижни мъниста, което гарантира Вашия комфорт, обгръщайки тялото Ви по формата му.
Той е лесен за преместване, тежи около 6 кг. и можете да го поставите лесно, където пожелаете. Можете да го поставите в различни позиции, което позволява да експериментирате, даже и да си полегнете.
С ергономичната си форма, "Барбарон Круша" е подходящ за деца над 7 години и възрастни без ограничение. Произвежда се от мебелни дамаски и промазани платове, подходящ за външна и вътрешна употреба.

Продукта от снимката е само един и може да бъде доставен до 1-2 работни дни.

435,00 лв.

Барбарон Круша от дамаска е по-подходящ за домашният уют. Дамаската е по-мека, има лека еластичност, не се препоръчва за външна употреба, отново е с двойни шевове, много здрава, има УВ защита на цвета, надминава Европейските стандарти за натоварване от 150 кг. и както всичките ни продукти, има вътрешен калъф за пране.

ДОСТАВКА:

При наличност на моедла извършваме доставка до Вашия дом чрез куриери в рамките от 1 до 4 работни дни.

За България:

Цената за доставка е 15 лв. за брой. При закупуване на повече бройки, цената се променя, като системата при поръчката ще Ви калкулира стойността на доставката.
Цената не се променя в зависимост от това, дали поръчката е до офис на куриера или до адрес.

КАЧЕСТВО:

Всички наши Барбарони са проектирани, напечатани и произведени в наша собствена фабрика, под строг контрол, отговарящ на всички Европейски изисквания и гарантираме 100% високото качество на изработката.
Гаранционният срок на всеки барбарон е 2 години от закупуването му.
В гаранцията не влиза пълнежът, който е консуматив и намаляването на обема му зависи от употребата.

РАЗМЕРИ:

Крушата е с приблизителни размери:

  • 90 см. в диаметър и 130 см. височина на облегалката;
  • обем 420 литра;
  • собствено тегло 4-6 кг.;
  • заема 1 квадратен метър.

Издържа натоварване от 150 кг.


ПОЧИСТВАНЕ:

Всички наши продукти притежават вътрешен чувал за пране, чрез който да прелеете гранулите, за да можете да изперете калъфката.
Ако гранулите са наелектризирани, можете да ги напръскате с вода (пулверизатор).
Прането става на 30 градуса температура. Съветваме Ви да не използвате центрофуга или ако използвате такава, същата да не е на повече от 600 оборота, защото калъфката се мачка, а промазаният плат и мебелната дамаска не се гладят. Можете да използвате сушилня на спортна програма.


СЕРВИЗ:

Извършваме гаранционен и извънгаранционен сервиз, само и единствено на барбарони, закупени от нас.

Цената за извънгаранционен сервиз започва от 20 лв. до цената на калъфка. В зависимост от повредата е възможно да бъде отказана поправка – в случаите, когато повредата надминава цената на продукта или когато същата се окаже невъзможна.

Предлагаме услуга пране на барбарони при следните цени и условия:
Цена - 30лв. за брой срок 6 работни дни, без транспорт (от магазина в магазина). Ако е с транспорт + цената за доставка на модела в двете посоки.

Ако клиентът предостави само калъфката, цената ще бъде 15 лв.


Не извършваме допълване на барбарони. За целта, предлагаме чували за допълване.

© 2006 - 2024 - Barbaron.bg, Всички права запазени Политика за поверителност