Facebook Pixel
Барбарон БГ използва "бисквитки", за да подобри Вашето пазаруване. Натискайки "Съгласен съм" или използване на уебсайта по-нататък, Вие се съгласявате с използването на "бисквитките". - Научи повече - Съгласен съм

Пуф Круша от мебелна дамаска плюш

Барбарон тип "Круша" от мека и пухкава дамаска тип плюш.
Единична бройка, уникат,изключително удобен и има ясно изразена облегалка за главата. Запълнен е на 80% от целия си обем с меки подвижни мъниста, което гарантира вашият комфорт, обгръщайки тялото по формата му.
Той е лесен за преместване, тежи около 6 кг. и можете да го поставите лесно където пожелаете. Можете да го поставите в различни позиции, което позволява да експериментирате, даже и да си полегнете.
С  ергономичната си форма, Барбарон Круша е подходящ за деца над 7 години и възрастни без ограничение. Произведен от мебелна дамаска, подходящи за вътрешна употреба.
Срокът за доставка е от 1 до 4 работни дни - в зависимост от наличностите и Вашето местоположение.

250,00 лв.

Барбарон Круша от дамаска плюш е по-подходящ за домашният уют. Дамаската е изключително мека, подобна на заешка кожа с къс мек косъм, не се препоръчва за външна употреба, отново е с двойни шевове, много здрава, надминава Европейските стандарти за натоварване от 150 кг. и както всичките ни продукти, има вътрешен калъф за пране.

ДОСТАВКА:

Извършваме доставка до Вашия дом чрез куриери в рамките от 1 до 4 работни дни.

Цената за доставка е 15 лв.

КАЧЕСТВО:

Всички наши Барбарони са проектирани, напечатани и произведени в наша собствена фабрика, под строг контрол, отговарящ на всички Европейски изисквания и гарантираме 100% високото качество на изработката.
Гаранционният срок на всеки барбарон е 2 години от закупуването му.
В гаранцията не влиза пълнежът, който е консуматив и намаляването на обема му зависи от употребата.

РАЗМЕРИ:

Крушата е с приблизителни размери:

  • 90 см. в диаметър и 130 см. височина на облегалката;
  • обем 420 литра;
  • собствено тегло 4-6 кг.;
  • заема 1 квадратен метър.

Издържа натоварване от 150 кг.


ПОЧИСТВАНЕ:

Всички наши продукти притежават вътрешен чувал за пране, чрез който да прелеете гранулите, за да можете да изперете калъфката.
Ако гранулите са наелектризирани, можете да ги напръскате с вода (пулверизатор).
Прането става на 30 градуса температура. Съветваме Ви да не използвате центрофуга или ако използвате такава, същата да не е на повече от 600 оборота. Можете да използвате сушилня на спортна програма.


СЕРВИЗ:

Извършваме гаранционен и извънгаранционен сервиз, само и единствено на барбарони, закупени от нас.

Цената за извънгаранционен сервиз започва от 20 лв. до цената на калъфка. В зависимост от повредата е възможно да бъде отказана поправка – в случаите, когато повредата надминава цената на продукта или когато същата се окаже невъзможна.

Предлагаме услуга пране на барбарони при следните цени и условия:
Цена - 30лв. за брой срок 6 работни дни, без транспорт (от магазина в магазина). Ако е с транспорт + цената за доставка на модела в двете посоки.

Ако клиентът предостави само калъфката, цената ще бъде 15 лв.


Не извършваме допълване на барбарони. За целта, предлагаме чували за допълване.

© 2006 - 2023 - Barbaron.bg, Всички права запазени Политика за поверителност