Барбарон БГ използва "бисквитки", за да подобри Вашето пазаруване. Натискайки "Съгласен съм" или използване на уебсайта по-нататък, Вие се съгласявате с използването на "бисквитките". - Научи повече - Съгласен съм

Табуретка цилиндър

Табуретките ни „Цилиндър“, със своите размети 50 см в диаметър и 45 см височина, са едно добро решение за коридори, спални, офиси и други помещения, в които е необходима помощна мебел. С кръглата им форма, те могат да бъдат поставени в ъгли или да се комбинират с малка масичка на балкона, двора или барбекюто.
Може да се използват и в комбинация с други наши продукти.
Изработват се само от изкуствена кожа, представляват твърд стиропорен блок с цилиндрична форма, облечена с кожа и скрит 5 см дунапрен в горната си част, за да Ви е меко и удобно. Отдолу завършват с малки пластмасови крачета, които са абсолютно незабележими, наречени още стъпки.

От 85,00 лв.

Табуретката „Цилиндър“ няма сваляеми части и не може да се пере. Почистването става само външно, с естествени препарати за изкуствена кожа и мека кърпа. Не използвайте препарати с алкохол или ацетон, те ще повредят кожата. Този вид табуретки не се препоръчват за външна употреба , водата би повредила дъното на табуретката, която е изработена от фазер и може да се надуе. Слънчевите лъчи също не се препоръчват, защото кожата няма силна УВ защита и може да избелее.

 

ДОСТАВКА:

Извършваме доставка до Вашия дом чрез куриери в рамките от 3 до 7 работни дни.

За България:

Цената за доставка е 10 лв. за един брой. При закупуване на повече бройки, цената се променя, като системата при поръчката ще Ви калкулира стойността на доставката.
Цената не се променя в зависимост от това, дали поръчката е до офис на куриера или до адрес.

РАЗМЕРИ:

Приблизителни размери:

  • 50х45 см;
  • собствено тегло 4 кг.;

Издържа натоварване от 150 кг.СЕРВИЗ:

Табуретките ни Цилиндър не се ремонтира!

© 2006 - 2024 - Barbaron.bg, Всички права запазени Политика за поверителност