Барбарон БГ използва "бисквитки", за да подобри Вашето пазаруване. Натискайки "Съгласен съм" или използване на уебсайта по-нататък, Вие се съгласявате с използването на "бисквитките". - Научи повече - Съгласен съм

Табуретка сиренце

Табуретка „Сиренце“ е с форма на четвъртинка от кръга. Има триъгълна форма, заоблена по хипотенузата, размерите на страните са 50х50 см, а височината е 45 см. Тя е чудесно решение за ъгъл, прилепва идеално и спестява място. Възможно е да комбинирате 4 бр. на преференциална цена от 280 лв. Подберете най-подходящите цветове за Вас и се наслаждавате с удоволствие.

От 85,00 лв.

Изработва се от твърд формован стиропорен блок, облечен с кожа и скрит 5 см дунапрен в горната си част. Отдолу завършва с малки пластмасови крачета, които са абсолютно незабележими, наречени още стъпки.
Почистването става само външно, с естествени препарати за изкуствена кожа и мека кърпа. Не използвайте препарати с алкохол или ацетон, те ще повредят кожата. Този вид табуретки не се препоръчват за външна употреба , водата би повредила дъното на табуретката, която е изработена от фазер и може да се надуе. Слънчевите лъчи също не се препоръчват, защото кожата няма силна УВ защита и може да избелее.

 

ДОСТАВКА:

Извършваме доставка до Вашия дом чрез куриери в рамките от 3 до 7 работни дни.

За България:

Цената за доставка е 10 лв. при поръчка на един брой. При закупуване на повече бройки, цената се променя, като системата при поръчката ще Ви калкулира стойността на доставката.
Цената не се променя в зависимост от това, дали поръчката е до офис на куриера или до адрес.

РАЗМЕРИ:

Приблизителни размери:

  • 50х50х45 см;
  • собствено тегло 4 кг.;

Издържа натоварване от 150 кг.СЕРВИЗ:


Табуретки Сиренца не се ремонтират!

© 2006 - 2024 - Barbaron.bg, Всички права запазени Политика за поверителност