Барбарон БГ използва "бисквитки", за да подобри Вашето пазаруване. Натискайки "Съгласен съм" или използване на уебсайта по-нататък, Вие се съгласявате с използването на "бисквитките". - Научи повече - Съгласен съм

 КАК ДА ПОРЪЧАМ

           

  Ние ще се постараем максимално да Ви улесним при покупка на продукт от нашия онлайн магазин. Необходимо е да спазите само няколко стъпки, описани подробно по-долу.

  СТЪПКА 1

   След като харесате най-подходящия за Вас продукт от нашия онлайн магазин, натиснете бутона „ДОБАВИ КЪМ КОЛИЧКАТА“, който се намира под цената на желаната стока. Предоставяме Ви възможност да си закупите продукт с пълнеж или само калъфка. Предлагаме, както едноцветни продукти, така и такива с голямо разнообразие от шарки, като за част от тях, имате опция да си изберете и материала: дамаска или промазан плат. За да направите уникален своя продукт, имате възможност да поставите и лого върху него, като за целта, трябва да кликнете върху активния бутон.

  СТЪПКА 2

  След като вече сте натиснали бутона „ДОБАВИ КЪМ КОЛИЧКАТА“, на негово място се появява бутон „ДОБАВЕН“, който Ви уведомява, че избраният от Вас продукт вече е наличен в количката.

  В случай, че сте добавили повече продукти от желаните или в процеса на разглеждане на същите откриете по-подходящ за Вас от първоначално избрания, може да направите съответните промени, като натиснете символът за количка и бутон „ПРЕГЛЕД И РЕДАКТИРАНЕ НА КОЛИЧКА“. След съответните промени, натиснете бутон „АКТУАЛИЗИРАЙ ПОРЪЧКАТА“.

  Ако желаете да закупите още продукти или да разгледате целия наличен асортимент, натиснете бутон „ПРОДЪЛЖИ С ПАЗАРУВАНЕТО“.

 

  СТЪПКА 3

   След като вече сте добавили всички желани от Вас продукти в кошницата, преминете към поръчването им. Това се осъществява чрез кликване с мишката върху кошницата и натискане на бутон „ПОРЪЧАЙ“.

 

  СТЪПКА 4

  Следва да предоставите Вашите данни, необходими за осъществяване на поръчката Ви. Важно е информацията в бланката да бъде коректно попълнена. Част от полетата са задължителни и са означени със знака *, като преди попълването им, не може да преминете към следващата стъпка. Трябва да изберете и метод на доставка. При попълване на всички необходими данни, натиснете бутон „НАПРЕД“.

  В случай, че имате регистриран профил, не е необходимо да попълвате тези данни всеки път, като имате опция да продължите като потребител, при въвеждане на е-mail адрес и парола или гост.

 
  СТЪПКА 5

   На този етап от Вашата поръчка, следва да изберете метод на плащане, подробности за който може да видите и в секци      я „КАК ДА ПЛАТЯ“, качена в нашия сайт. Ще се появи и поле „ОБОБЩЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА“, в което ще се съдържа информация относно избраните от Вас продукти, крайната стойност, която трябва да заплатите с включена цена за доставка /освен, ако не сте избрали опция да получите продукта в търговски обект/, адрес за получаване и метод на плащане. В случай на некоректно попълнени данни, можете да коригирате същите чрез натискане на символ , след което отново преминавате към бутон „НАПРЕД“. За да приключите с Вашата поръчка, натиснете бутон „ЗАВЪРШИ ПОРЪЧКАТА“.

 
  СТЪПКА 6

   След финализиране на Вашата поръчка, ще получите информация за номер на същата, както и потвърждение на посочения от Вас е-mail адрес.

     Вашата поръчка е приключена и успешно изпратена за обработка при нас.

© 2006 - 2024 - Barbaron.bg, Всички права запазени Политика за поверителност