Facebook Pixel
Барбарон БГ използва "бисквитки", за да подобри Вашето пазаруване. Натискайки "Съгласен съм" или използване на уебсайта по-нататък, Вие се съгласявате с използването на "бисквитките". - Научи повече - Съгласен съм

  КАК ДА ПЛАТЯ

 Възможните начини за плащане са:

  • Онлайн плащане с кредитна или дебитна карта ( Visa, MasterCard, Maestro, DinersClub и др. )

Плащане с кредитна или дебитна карта се извършва при приключване на поръчката, като за целта системата Ви прехвърля в страница за плащане на BORICA, чрез  ePay.bg, където въвеждате данните от картата.
"Барбароните" ЕООД не събира, и няма достъп до каквито и да било данни от вашата платежна карта.

  • Плащане при доставка

  Плащането при доставка е стандартен  метод. В този случай, стоката се заплаща директно на куриера при доставянето на поръчката.

  • Стандартен банков превод

Когато решите да закупите стока от нас и да заплатите чрез банков превод, ще получите нашите данни преди финализиране на поръчката. Банковата сметката, по която следва да преведете дължимата сума е, както следва:

Банка: "ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА" АД

IBAN: BG86UBBS80021056408250

BIC код:UBBSBGSF

Титуляр: "Барбароните" ЕООД

Можете да наредите превода директно от Вашия компютър или от всеки един клон на банка. Важно е в основанието за плащане да напишете трите си имена и номер на поръчката, който ще получите след като я финализирате от сайта на https://www.barbaron.bg

  

  • Плащане в наш търговски обект

Този вид плащане се извършва в нашия фирмен магазин, находящ се в гр. София, бул. Христо Ботев № 23. в брой или чрез ПОС терминал ( Visa, MasterCard, Maestro и др. )

© 2006 - 2024 - Barbaron.bg, Всички права запазени Политика за поверителност